Izobraževalni programi
Vabljeni v naše izobraževalne programe, v katere sprejemamo predšolske otroke, od tretjega leta starosti dalje, šolarje, najstnike, srednješolce, študente in odrasle, ki si lahko svojo željo po ukvarjanju z glasbo izpolnijo tudi v zrelejšem obdobju svojega življenja. Odločate se lahko med programi solopetja ali petja v skupini, učite se lahko igranja na klavir in elektronske klaviature (synthesizer, arranger itd.).Izbirate lahko med različnimi zvrstmi glasbe ter nam zaupate kakšne so vaše želje in ambicije, da skupaj oblikujemo ustrezno raven, na kateri bo potekal vaš pouk. V glasbeno šolo OSMINKA se lahko prijavite na naš elektronski naslov, na podlagi česa, vam posredujemo pristopno izjavo, ki jo v dveh izvodih izpolnete in pošljete na naš naslov.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

IZOBRAŽEVALNI GLASBENI PROGRAMI ZA OTROKE IN ODRASLE

mic

Od leta 2000 v glasbenem studiu OSMINKA, poleg ostalih naših dejavnosti, nudimo možnost izobraževanja na področju glasbe, za otroke in odrasle, saj je naše načelo: NIKOLI NI PREZGODAJ IN NIKOLI NI PREPOZNO!. Programi vključujejo različne glasbene zvrsti, poleg klasične glasbe tudi ostale, zabavne in popularne glasbene zvrsti, muizikal in jazz.

sola-petja-01V glasbeno šolo OSMINKA se lahko vpišete za naslednje šolsko leto v rednem vpisnem roku, od začetka maja do konca junija, izjemoma in na podlagi posebnega dogovora, pa tudi med tekočim šolskim letom. Starostnih omejitev ni, preizkus umetniške nadarjenosti pa izvajamo le za program petja “STAR“, v katerega sprejmemo le izjemno nadarjene učence, ki si želijo veliko nastopati na raznih, tudi najbolj odmevnih prireditvah, sodelovati na TV snemanjih in se udeleževati pevskih festivalov in tekmovanj doma in v tujini, za kar je potrebno precej talenta, izkušenj in predvsem znanja na različnih področjih, ne samo pevskem.

Klasičnih preizkusov za vpis začetnikov ne izvajamo, opravimo le t. i. info uro, na kateri vzspostavimo prvi kontakt, se spoznamo in ugotovimo trenutno raven znanja. V primeru rednega vpisa je brezplačna, sicer pa jo zaračunamo po veljavnem ceniku.

Trdno verjamemo in skozi dolgoletno prakso naših strokovnjakov se potrjuje, da ljudi brez posluha ni. Potrebujete le veselje, vztrajnost, trdno voljo in ustrezno strokovno vodenje.

Za lažjo odločitev si oglejte naše programe in poiščite primernega zase ali za svojega otroka. Prijavite se lahko na naš elektronski naslov ali pokličete na eno od naših telefonskih številk. Ko se odločite za program, v katerega želite vključite sebe ali svojega otroka, vam pošljemo obrazec “Pristopna izjava”, ki ga v dveh izvodih izpolnete in pošljete na naš naslov. Ob vpisu se poravna letna vpisnina, s čimer si zagotovite mesto v izobraževalnem programu.

Za vsa vprašanja v zvezi z izobraževalnimi programi in ostalo našo dejavnostjo smo dosegjlivi na naših telefonskih številkah in po elektronski pošti.

Preskoči na orodno vrstico