Ekipa GS Osminka ponovno na Malti

Ekipa GS Osminka po številnih nastopih v prazničnem decembru in Božičnem in Novoletnem času tokrat na mednarodnih odrih

Ema Hribernik, Nina Dovžan Perović in Aleksandra Vovk bodo zastopale Slovenijo na mednarodnem festivalu Singer Stage od 7. do 10. januarja 2016 na Malti

Nadarjeni mladi pevki, 11 letni Ema Hribernik in Nina Dovžan, sta se v družbi staršev in 15 letne Aleksandre Vovk, ki je v tujini zbrala že številne nagrade in še več izkušenj, saj je do letos tekmovala v Bolgariji, Italiji, Romuniji, Makedoniji, Moldaviji, Prištini, Turčiji, na Poljskem in na Portugalskem, odpravili nabirat dragocene mednarodne izkušnje na Malto, kjer je svojo mednarodno festivalsko pot leta 2013 začela tudi Aleksandra, ki bo na tem sredozemskem otoku prepevala že četrtič. S festivala Singer Stage, na katerem bo mlada trojica poskušala čim bolje zastopati Slovenijo, ima Aleksandra že 2. mesto od lani.

Nina je do zdaj sodelovala na obeh izvedbah mednarodnega pevskega festivala Blejski zlati mikrofon, za Emo, ki se je uspešno predstavila v TV šovu Razred talentov, nastopila kot solistka v operi ter Jeseni na tekmovanju Glas mladih 2015, pa bo to premierna mednarodna izkušnja.

Držimo pesti, da jim bo strokovna komisija čimbolj naklonjena.

 

Preskoči na orodno vrstico