Učenje petja v skupini, ki ga imenujemo Osnove vokalne tehnike  je program učenja osnovnih tehnik petja v manjših skupinah, ki so oblikovane po starosti in znanju. Izvaja se enotno in se  upošteva lastnosti posameznikov.

Programi solopetja se izvajajo individualno, pri vsakem lahko izbirete trajanje pedagoške ure 45 ali 60 minut. Pouk poteka enkrat tedensko. Zasnovani so tako, da se lahko vklučijo popolni začetniki, katerim je namenjen program BASIC, ljubitelji in tisti, ki imajo za seboj že nekaj izkušenj, a bi radi izpopolnili svoje znanje in tudi sem in tja nastopili (PERFORMANCE), programa MEDIA in STAR pa sta namenjen vsem, ki radi nastopajo in bi se s petjem radi ukvarjali bolj resno.

Za najmlajše je organiziran oddelek Mini glasbene šole, kjer poteka program Cicibanove glasbene igralnice, namenjen predšolskim otrokom, starim 3 do 6 let, s katerim jim približamo svet glasbe in jih navdušimo za ukvarjanje s to umetnostjo, univerzalno govorico sveta.

Ste v mladosti imeli željo, da bi se naučili igranja na inštrument ali petja, pa niste imeli možnosti? Zdaj jo imate, izkoristite jo! V naši glasbeni šoli  se izobražujejo tudi odrasli, starostnih omejitev ni. Program prilagodimo Vašim željam, okusu in času, ki ga imate na razpolago. Z zanesljivimi koraki Vas bomo pripeljali do cilja, kjer boste uživali. Tako kot za ljubezen, tudi za glasbo nikoli ni prepozno!

Igranja na klavir ali katerokoli drugo elektronsko klaviaturo se lahko učite v zgodnjem otroštvu ali pa v zrelejšem obdobju življenja. Pomembno je, da imate željo in trdno voljo.